BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

martes, 13 de noviembre de 2012

BON VIATGE A LES ESTRELLES NEIL

Alguns van tenir la sort de viure aquells moments i sapigue fins on pot arribar l'home si s'ho proposa.


L'astronauta nord-americà Neil Armstrong ,primer home en arribar a la LLuna , va morir alls 82 anys el 25 d'agost d'aquet any.
Armstrong havia crescut a Ohio on va obtenir la seva llicencia de pilot quan encara era un nen. El 1962 es va unir al programa astronauta de la NASA ,desprès d'haver participat en diverses missions durant la Guerra de Corea, en la que es va convertir en pilot de provas.
La seua cèlebre frase " ES UN PETIT PAS PER L'HOME, PERÒ UN GRAN SALT PER LA HUMANITAT", pronunciada desprès de trepitjar la superficie de la LLuna , ho  va fer passar a la història .
En la seva última aparició pública ,el novembre del 2011 ,va rebre al costat dels seus companys de la missió a la LLuna, el juliol  de 1969, Buzz Aldrin i Michael Collins, la medalla d'Or del Congrés dels Estats Units.
HA MORT UNA DE LES PARTS VIVES MÉS IMPORTANTS DE LA HUMNITAT.

4 comentarios:

Garbí24 dijo...

Vaig saber la notícia i em va fer recordar moments d'infància.....tot té la seva fi però ha marxat amb la feina feta.

Colotordoc dijo...

Gracias a los viajes a la luna, la electrónica dio un gran salto de casi 20 años. Muchos de los dispositvos tecnológicos de los que disponemos fueron pioneros en aquellos viajes.

Besote.

Pluvisca dijo...

Siempre será un referente

Petons

Montserrat Sala dijo...

Mira amiga meua: em faig un fart de repetir i tornar a repetir, els ocmentaris que et faig. Tens un métode de seguretat massa riguròs, i encara que em sap greu, faré el comentari, un cop, i si entre entre. peró no el repetiré.
Dispensa i gracies.