BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

viernes, 18 de octubre de 2013

MUJERES DE LA HISTORIA - SOPHIA SCHOLL-


Sophia Magdalene Scholl,9 maig 1921-22 febrer 1943.
Va ser una dirigent i activista del moviment de Resistencia Rosa Blanca a la Alemanya nazi. En el moment de la seva detenció era estudiant de biología i filosofía a la Universitat de Munic . El seu nom està inscrit al Walhalla del alemanys il-lustres.
L'arrest del seus germans i amics en 1937,per participar il-legalment al Moviment Catálic de les Juventuts Alemanyas,la va marcar fortament comprende la visió agresiva del nazisme i des d'aquet moment es va fer tenaç opositora a la dictadura de Hitler.
A la primavera de 1940 va finalizar els seus estudis de secundaria . El tema del seu assaig va ser "La mà que mou el bressol,mou el Món".
Película, La Rosa Blanca,per si us be de gusts veurela.

 

3 comentarios:

Garbí24 dijo...

Poca gent per ajudar-la, però tot i així va deixar marca.

Colotordoc dijo...

He visto la película. Digna de todo recuerdo.

Besote guapa

José María Souza Costa dijo...

Olá, bom dia.

Hum, vim ao teu espaço, para lhe desejar um fim de semana bom. Com sol. Sorridente. Com muita Paz Espiritual. Que a compreensão seja a continuidade de uma vida, com paz, sonhos e esperanças. Sempre.
Bom tempo de verão, para quem está na região Sul, Suldeste, Centro Oeste e outras, precisa adiantar o relógio, e para quem não está nessas regiões. Contentamentos, por que Vida segue, sempre e sempre.
Abraços, abraçados.