BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

lunes, 27 de enero de 2014

COMIDA DE HOY

 FAVES A LA VICTORIANA


Ingrediens per a 4 persones:

2 kg. de faves amb la baina 
120 g. de pernil salat
60 g. de cansalada
-oli d'oliva
-sal
-aigua.

Elaboració
Desgraneu les faves ,col-loqueu una cassola amb aigua al foc (l'aigua justa perquè cobreixí les faves) i quan bulli,tireu-hi les faves i doneu.hi un punt de salt.
Coeu-ho a foc mig entre 30 i 40 minuts; mentrestant,poseu una paella al foc amb una cullarada d'oli i saltegue-hi el pernil i la cansalada .
Un cop estigui llets,afegiu-ho a la cassola de les faves i dexeu-ho coure durant 5 minuts més fins que espesseixi el caldo.
Comproveu el punt de sal. 
També es pot prepar en faves congelades,però sempre son més gustosas naturals.

4 comentarios:

Colotordoc dijo...

Vengo de comer macarrones en el blog de Monserrat ;D y ahora vengo al segundo plato aquí. Rico rico

Besote

Garbí24 dijo...

Bones faves aquestes....m'encanten

Pakiba dijo...

Pons007 com no puc entra al teu blog, des de aqui et desitjo moltes felicitats

Juan Antonio Torron Castro dijo...

Buenísimas, me gustan mucho.

Un saludo.-