BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

jueves, 1 de junio de 2017

ELS PEUS

S'acosta l'estiu i ha arribat el moment de les sandàlies. La calor imposa la comoditat i els nostres peus agrairan un calçat obert. Tractant-se dels nostres peus ,s'ha anar sempre amb seguretat. Els peus són una de les parts  més delicades del cos i mereixen tota la nostra atenció ,sobretot a l'estiu  .
Passem d'un calçat tancat a un d'obert  i prescindim de mitges i mitjons i aixó pot portar problemes ja que les sandalies  (sobre tot les noves) sovin provoquen encetades i butllofes per el fregament de la pell nua amb el calçat.
Les altes temperatures afavoreixem que la pell dels peus se sequi,sobre tot a la zona dels talons i també es habitual l'excés de sudoració ;per tot aixó es recomanable extremar les precaucions amb la higiene de les piscines i assecar bé els peus després del bany.
UNS PETITS CONSELLS
Caminar descalç per la sorra humida és bo per enfortir la musculatura dels peus,activa la circulació i combatre les duricies.
Caminar per altres llocs com el terra de rejoles o les superficies antilliscans de les piscines ,és molt recomanable utilutzar un calçat de protecció .Son llocs on s'acumula la humitat  i els fons més comuns estan a l'aguait
Renta els peus cada dia amb aigua freda i un sabó neutre i aplicat una bona crema hidratant.


2 comentarios:

Colotordoc dijo...

Definitvamente los pies agradecen que le demos cariños. Sobretodo los diabéticos deben tener especial cuidado ahora en verano, como refieres, vamos descalzos o con sandalias nuevas

Muy buenas tus recomendaciones.

Besote

Garbí24 dijo...

són els que ens aguanten sempre i en conseqüència hauriem de cuidar-los una mica més del que ho fem.